Telefoon : 010 - 592 51 47  |  E-mail : info@praktijkskinsolution.nl

Huidaandoeningen

Voor welke klachten en huidaandoeningen kunt u terecht bij Skin Solution? Waar duiden uw klachten op? Wat kunt u zelf doen? En welke effectieve therapieën zijn er om uw klachten te bestrijden? Dit zijn de huidaandoeningen waar we u een effectieve therapie tegen kunnen bieden.

Oedeem

Heeft u opgezwollen voeten, enkels, armen of bijvoorbeeld benen? Misschien is uw gewicht in korte tijd toegenomen en uw huid gevoelig. Het kan zijn dat u oedeem heeft. Wat is dat precies en hoe is uw oedeem te behandelen?

Lees verder over oedeem >

Oedeem bij borstkanker

U bent behandeld voor borstkanker. En nu heeft u een opgezwollen arm, borst of litteken: oedeem. Dit is natuurlijk heel vervelend, zeker als u nog midden uw borstkankerbehandeling zit of net herstellend bent. Wat is oedeem en hoe is oedeem bij borstkanker te behandelen?

Lees verder over oedeem bij borstkanker >

Littekens

Een litteken op uw huid kan heel vervelend zijn. Uw huid is kwetsbaarder en bovendien kan het zijn dat u uw litteken bedekt met make-up of kleding. Wat is er tegen een litteken te doen?

Lees verder over littekens >

Acne

Als u last heeft van acne, kan u dat behoorlijk in de weg zitten. Misschien verbergt u het zoveel mogelijk onder kleding of make-up. Het kan ook zijn dat het pijnlijk is. Wat is het en hoe is uw acne te behandelen?

Lees verder over acne >

Rimpels

Rimpels: niemand komt eronderuit. Hoe komt u van rimpels af waar u ouder door lijkt? En wat is effectief tegen die storende fronsrimpel in uw gezicht?

Lees verder over rimpels >

Spataderen

Als u last heeft van spataderen, kan dat heel vervelend zijn. Misschien heeft u ze op uw benen en laat u die daarom niet graag meer zien. Het kan ook zijn dat ze pijnlijk zijn. Hoe ontstaan spataderen en hoe zijn ze te behandelen?

Lees verder over spataderen >

Ontharen

Haren op uw benen, bij uw bikinilijn of zichtbaar op uw gezicht. U kunt veel last hebben van overbeharing. U zoekt misschien al jarenlang naar de oplossing om van deze ongewenste haren af te komen. Wat vergroot de kans op overbeharing en wat is er effectief tegen te doen?

Lees verder over permanent ontharen >

Pigmentvlekken

Bijna iedereen krijgt ermee te maken als hij wat ouder wordt: pigmentvlekken. Ze komen voor in bijvoorbeeld uw gezicht of op uw handen. Vervelend, want uw huid toont onregelmatigheden. Wat is ertegen te doen en hoe voorkomt u pigmentvlekken?

Lees verder over pigmentvlekken >

Rode vlekken: couperose en rosacea

Kleine, rode bloedvaatjes in uw gezicht. Of rode wangen, samen met verwijde bloedvaten. Als uw gezicht rode vlekken bevat, kan het zijn dat u couperose, rosacea of spider navaei heeft. Misschien vindt u dit storend of zit dit uw zelfvertrouwen in de weg.

Lees verder over rode vlekken >

Meer informatie of direct aanmelden

Hoe sneller u start, hoe eerder u van uw huidproblemen af bent. U kunt altijd bij ons binnenlopen, en met een afspraak kunnen wij direct van start.

IK MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u meer weten over de therapieën en huidaandoeningen waarvoor u bij ons terecht kunt? Of wilt u zich direct aanmelden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten.