Telefoon : 010 - 592 51 47  |  E-mail : info@praktijkskinsolution.nl

Littekens

Een litteken op uw huid kan heel vervelend zijn. Uw huid is kwetsbaarder en bovendien kan het zijn dat u uw litteken bedekt met make-up of kleding. Wat is er tegen een litteken te doen?

Skin Solution biedt dé litteken behandeling die u nodig heeft voor een egale huid! 

Wanneer ontstaat een littekens?

Niet alle wonden worden een litteken, de meeste genezen na enige tijd weer. Bij schaafwonden bijvoorbeeld is vaak alleen de opperhuid beschadigd en ontstaan geen litteken. Als de huid dieper beschadigd is, en de lederhuid is geraakt, kan er een litteken ontstaan. Littekens ontstaan door bijvoorbeeld:

  • Een diepe wond, bijvoorbeeld door een ongeluk
  • Een operatie
  • Acne, dit kan veel kleine littekens achterlaten

Littekens zijn goed te behandelen

Littekens kunnen door een goede behandeling worden verminderd. De therapeuten van Skin Solution bieden hiervoor de beste behandeling.

IK KOM VOOR EEN INTAKE

Welke behandelingen helpen tegen littekens?

De therapeuten  van Skin Solution bieden u de beste behandelingen tegen littekens. Altijd afgestemd op uw wensen, voor het gewenste resultaat. Samen werken we aan een egale huid, zodat u zich weer zelfverzekerd voelt. Effectieve behandelingen die wij bieden tegen littekens zijn:

Lees verder over de effectieve laserbehandeling en microdermabrasie van Skin Solution >

Meer informatie en direct aanmelden

Wilt u meer weten over littekens of zich direct aanmelden? Neem gerust contact op met een van onze therapeuten of lees verder over onze specialistische laserbehandeling en microdermabrasie.