Telefoon : 010 - 592 51 47  |  E-mail : info@praktijkskinsolution.nl

Ontharen

Haren op uw benen, bij uw bikinilijn of zichtbaar op uw gezicht. U kunt veel last hebben van overbeharing. U zoekt misschien al jarenlang naar de oplossing om van deze ongewenste haren af te komen. Wat vergroot de kans op overbeharing en wat is er effectief tegen te doen?

Skin Solution biedt dé behandeling die u nodig heeft tegen overbeharing! 

Wat is overbeharing?

Iedereen heeft haren op zijn of haar lichaam. Maar bij de één is dit beter zichtbaar dan bij de ander. En bij sommige mannen en vrouwen groeien haren op ongebruikelijke plaatsen. Er zijn twee soorten overbeharing:

  • Hypertrichose: hierbij groeit er meer haar op lichaamsdelen waar normaal ook haren zichtbaar zijn, zoals de benen en armen bij vrouwen of borst en rug bij mannen.
  • Hirsutimse: dan is er sprake van zichtbare haargroei bij vrouwen op bijvoorbeeld de bovenlip, op de borst of laag op de buik.

Wat zijn oorzaken van overbeharing?

Of u veel of juist weinig zichtbare haren heeft, is afhankelijk van erfelijkheid. Daarbij spelen hormonen mogelijk een rol bij overbeharing. Veel overbeharing wordt bestreden met epileren, harsen of scheren. Maar er zijn ook effectievere behandeling om permanent te ontharen!

Permanent ontharen is mogelijk!

Overbeharing is goed te behandelen. De therapeuten van Skin Solution bieden hiervoor de beste behandeling.

IK KOM VOOR EEN INTAKE 

Welke behandelingen zorgen voor definitieve ontharing?

Met de laser van Skin Solution kunt u voorgoed afrekenen met te veel haar. Onze therapeuten gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden om permanent te ontharen. Zodat u nooit meer ongemak heeft van ongewenste haren en weer vrij en comfortabel door het leven kunt gaan.

Lees verder over de effectieve laserbehandeling door Skin Solution >

Meer informatie en direct aanmelden

Wilt u meer weten over ontharen of zich direct aanmelden? Neem gerust contact op met een van onze therapeuten.