Telefoon : 010 - 592 51 47  |  E-mail : info@praktijkskinsolution.nl

Pigmentvlekken

Bijna iedereen krijgt ermee te maken als hij wat ouder wordt: pigmentvlekken. Ze komen voor in bijvoorbeeld uw gezicht of op uw handen. Vervelend, want uw huid toont onregelmatigheden. Wat is ertegen te doen en hoe voorkomt u pigmentvlekken? 

Skin Solution biedt dé behandeling die u nodig heeft tegen pigmentvlekken! 

handen

Wat zijn pigmentvlekken?

Kleurverschillen op de huid: dat zijn pigmentvlekken kortweg. Vaak ontstaan deze op uw handen of in uw gezicht. Waar moedervlekken vaak al van jongs af aan op uw huid voorkomen, ontstaan pigmentvlekjes vaak op latere leeftijd.

Hoe ontstaan pigmentvlekken?

Pigmentvlekken ontstaan bij 80% van de mensen boven de 65. De zon is de belangrijkste oorzaak van deze huidvlekjes. Als u veel wordt blootgesteld aan de zon, kan het zijn dat uw pigment producerende cellen (melancyten) op enkele plaatsen te veel pigment aanmaken.

Pigmentvlekken zijn goed te behandelen

Pigmentvlekken zijn goed te behandelen. De therapeuten van Skin Solution bieden hiervoor de beste behandeling. Soms zijn pigmentvlekjes een reden voor zorg. Is dat zo bij u? Dan sturen verwijzen we u altijd door naar de juiste arts voor een onderzoek. Is er geen twijfel? Dan bieden we u de beste behandeling tegen pigmentvlekken.

 

Welke behandelingen helpen ertegen?

De therapeuten van Skin Solution bieden u de beste behandeling tegen pigmentvlekken. Altijd afgestemd op uw wensen, voor het gewenste resultaat. Samen werken we aan een regelmatige en egale huid. De laserbehandeling van Skin Solution vermindert uw pigmentvlekjes snel en effectief.

Lees verder over de effectieve laserbehandeling bij pigmentvlekken van Skin Solution.

Meer informatie en direct aanmelden

Wilt u meer weten of zich direct aanmelden? Neem gerust contact op met een van onze specialisten of therapeuten.