Telefoon : 010 - 592 51 47  |  E-mail : info@praktijkskinsolution.nl

Recensies

Wat vinden de patiënten van de zorg van Skin Solution? Bekijk de ervaringen van patiënten die u voorgingen. Wilt u ook uw ervaring laten weten? Mail ons gerust of laat uw beoordeling direct achter op onze Facebook-pagina.

Vanaf mijn jeugd last van lipoedeem. Al na 3 behandelingen bij Skin Solution had ik al resultaat. Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van de dames” 

Sinds 5 jaar last van een storend litteken in mijn gezicht. Na enkele behandelingen bij Skin Solution zie ik al verbetering. Ik ben super tevreden” 

“Door mijn acne durfde ik geen bikini meer te dragen. Ik had al van alles geprobeerd om de acne te verminderen, maar niets hielp. Al na één behandeling met een AHA peeling was er resultaat te zien. Ik was verbaasd! Heel fijn dat ik me nu weer vrij voel om in bikini op het strand te liggen!”

“De therapeuten bij Skin Solution nemen altijd goed de tijd voor je en nemen je klachten serieus.”

“De wond op mijn onderbeen was binnen 2 weken dicht. Wat een geweldig resultaat. Ik kan iedereen Skin Solution aanbevelen.”

“Heerlijk om weer zo lekker in mijn vel te zitten! Ik zag er ouder uit dan ik me voelde. Dat ging me steeds meer storen, maar een facelift of andere grote ingreep zag ik niet zitten. Stephanie van Skin Solution stelde de Enterpen voor. Dat kan in ieder geval geen kwaad, dacht ik nog. Het resultaat is boven verwachting goed: mijn huid ziet er veel minder oud uit!”

“De kennis van Stephanie , Suki en Denise is zeer goed. Ik voel me begrepen en de oedeemtherapie heeft mij onwijs geholpen.”

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer weten over de therapieen en huidaandoeningen waarvoor u bij ons terecht kunt? Of wilt u zich direct aanmelden? Neem gerust contact op met één van onze therapeuten.