Telefoon : 010 - 592 51 47  |  E-mail : info@praktijkskinsolution.nl

Stephanie de Liefde-Oudenbroek

Gespecialiseerd huidtherapeut / Owner

zw14

Stephanie de Liefde-Oudenbroek (1985) studeerde huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht. Ze studeerde af op oedeemtherapie bij borstkankerpatiënten na bestraling en liep stage bij de befaamde Duitse Feldberg klinik, als huid- en oedeemtherapeut. Om continu op de hoogte te blijven van de beste behandelingen en patiënten deze ook zo snel mogelijk te kunnen aanbieden, volgt ze zeer regelmatig nascholingen.

Haar patiënten altijd de beste huidzorg bieden, zodat zij zijn verzekerd van optimaal resultaat. Met de beste apparatuur en met de nieuwste behandelmethoden. Dat is wat Stephanie iedere dag met passie doet als gespecialiseerd huid- en oedeemtherapeut. Omdat zij een praktijk miste die dit soort huidzorg biedt in de omgeving van Maassluis, besloot ze haar eigen praktijk Skin Solution op te richten in 2007. Inmiddels is de moderne praktijk op vier locaties gevestigd en heeft ze samen met haar collega’s vele tevreden patiënten kunnen behandelen voor hun huidaandoeningen en oedeem.

Patiënten stellen haar perfectionisme en gedrevenheid erg op prijs. Haar tomeloze energie zorgt er bovendien voor dat patiënten na een behandeling door Stephanie niet alleen met een verbeterde huid, maar ook altijd opgewekt de praktijk uitlopen.