Telefoon : 010 - 592 51 47  |  E-mail : info@praktijkskinsolution.nl

Rode vlekken: couperose en rosacea

Kleine, rode bloedvaatjes in uw gezicht. Of rode wangen, samen met verwijde bloedvaten. Als uw gezicht rode vlekken bevat, kan het zijn dat u couperose, rosacea of spider navaei heeft. Misschien vindt u dit storend of zit dit uw zelfvertrouwen in de weg.

Skin Solution biedt dé behandeling die u nodig heeft tegen couperose, rosacea of spider navaei! 

Wat is couperose?

Als u couperose heeft, zijn kleine, rode bloedvaatjes zichtbaar op uw wangen. Uw huid wordt daardoor roder op de wangen. Couperose gaat niet vanzelf weg. Het kan zijn dat u naast couperose ook rosacea heeft. Couperose kan zowel op de wangen voorkomen, als op de neus, het voorhoofd en de kin.

Wat is rosacea?

Rosacea begint vaak met blozende wangen die enkele uren lang zichtbaar zijn. Het kan zich uitbreiden met verwijde bloedvaten, puistjes op de wangen. Vaak komt couperose voor in combinatie met rosacea. Soms komt het voor dat iemand met rosacea de huidstructuur in het gezicht verandert. Rosacea kan ervoor zorgen dat uw huid gevoelig wordt voor kou of regen. Uw huid kan ook pijnlijk zijn.

Rosacea kan zowel op de wangen voorkomen, als op de neus, het voorhoofd en de kin. Ongeveer de helft van de mensen met rosacea heeft het ook in de ogen.

Hoe ontstaan couperose en rosacea?

Het is niet bekend waardoor couperose en rosacea precies ontstaan. Wel weten we dat zonlicht, veel warmte, alcohol en sommige medicijnen de rode vlekken in uw gezicht kunnen verergeren.

Couperose en rosacea zijn goed te behandelen

Couperose en rosacea zijn goed te behandelen. De therapeuten van Skin Solution bieden hiervoor de beste behandeling.

IK KOM VOOR EEN INTAKE

Welke behandelingen helpen tegen couperose en rosacea?

De therapeuten van Skin Solution bieden u de beste behandelingen tegen rode vlekken. Altijd afgestemd op uw wensen, voor het gewenste resultaat. Samen werken we aan een gelijkmatige, egale huid. De laserbehandeling van Skin Solution vermindert couperose en rosacea effectief.

Lees verder over de effectieve laserbehandeling bij couperose en rosacea van Skin Solution.

Meer informatie en direct aanmelden

Wilt u meer weten over couperose of rosacea of zich direct aanmelden? Neem gerust contact op met een van onze therapeuten.