Telefoon : 010 - 592 51 47  |  E-mail : info@praktijkskinsolution.nl

Therapieën

De therapeuten en specialisten van Skin Solution bieden u de beste therapieën. Altijd afgestemd op uw wensen, voor het gewenste resultaat. Samen werken we aan een vermindering van uw huidproblemen of huidklachten. Dit zijn de effectieve therapieën die wij bieden.

Manuele lymfedrainage

U heeft oedeem en wilt graag de beste behandeling. Maar welke therapieën zijn effectief? En wat kunt u zelf doen? De therapeuten en specialisten van Skin Solution zijn gespecialiseerd in de beste therapieën bij oedeem, ook bij borstkanker. Zij bieden u altijd oedeemtherapie op maat, bijvoorbeeld met manuele lymfedrainage. Altijd voor het beste resultaat. Zodat het oedeem effectief vermindert.

Lees verder over manuele lymfedrainage >

Zwachtelen

U wilt graag dat het vocht onder uw huid verdwijnt. Wat kunt u doen tegen oedeem? En welke therapieën zijn effectief? De therapeuten en specialisten van Skin Solution zijn gespecialiseerd in de beste behandelingen tegen oedeem, ook bij borstkanker. U krijgt een behandeling op maat, die bijvoorbeeld bestaat uit zwachtelen. Altijd voor het beste resultaat. Zodat het oedeem effectief vermindert.

Lees verder over zwachtelen >

Steunkousen aanmeten

U wilt dat het oedeem niet meer terugkeert. Na een gespecialiseerde behandeling kunnen steunkousen ervoor zorgen dat het oedeem wegblijft. Maar welke kousen zijn het beste voor u? Het is van groot belang dat de kousen op de juiste wijze worden aangemeten. De therapeuten en specialisten van Skin Solution zijn gespecialiseerd in het aanmeten van steunkousen. Zodat het oedeem effectief en op de lange termijn vermindert.

Lees verder over steunkousen >

Wondzorg

U wilt dat uw wond zo goed mogelijk geneest en effectief wordt behandeld. Welke therapie is effectief? De therapeuten en specialisten van Skin Solution zijn gespecialiseerd in de meest effectieve wondzorg, ook aan huis als dat nodig is. We zorgen ervoor dat de behandeling u zo min mogelijk belast. Onze wondzorg is afgestemd op uw wensen, voor het beste resultaat: een wond die zoveel mogelijk is genezen.

Lees verder over wondzorg >

Laserbehandeling

U wilt een gladde huid. Maar hoe komt u snel en effectief af van bijvoorbeeld littekens, spataderen, pigmentvlekken, een rode huid of overbeharing? De laserbehandeling van Skin Solution biedt u dé oplossing. Al na 2 behandelingen ziet u permanent resultaat van de behandeling. De specialistisch therapeuten en specialisten helpen u graag verder, zodat u snel weer een gladde huid heeft en stralend door het leven gaat.

Lees verder over laserbehandeling >

Acne behandeling

U wilt een egale huid. Maar hoe komt u af van uw acne? Welke acne behandelingen en -therapieën zijn effectief? En wat kunt u doen tegen eventuele littekens? De therapeuten en specialisten van Skin Solution zijn gespecialiseerd in de meest effectieve behandelingen tegen acne. Zij bieden u altijd acne behandeling op maat. Afgestemd op uw wensen, en met het beste resultaat. En u krijgt persoonlijk advies. Zodat u weer met een egale huid, stralend door het leven gaat.

Lees verder over acne behandeling >

pHformula

Stap de zomer zelfverzekerd in met een stralende huid. Het unieke product pHformula is bewezen effectief en bevat maximaal werkzame stoffen afkomstig uit de farmacie. Skin Solution is speciaal geselecteerd en opgeleid aan de Skin Academy om deze geavanceerde therapie bij huidaandoeningen als acne en rimpels uit te voeren.

Lees verder over pHformula >

Microdermabrasie

U wilt een gelijkmatige en gladde huid. Hoe komt u effectief van uw littekens, rimpels, acne en bijvoorbeeld pigmentvlekken af? De diepgaande peeling microdermabrasie van Skin Solution biedt u dé oplossing. De specialistisch therapeuten en specialisten hebben jarenlange ervaring met deze effectieve therapie. Microdermabrasie is veilig en verbetert de huidstructuur en huidconditie zichtbaar. Zodat u weer stralend door het leven gaat.

Lees verder over microdermabrasie en peeling >

Meer informatie of direct aanmelden

Hoe sneller u start, hoe eerder u van uw huidproblemen af bent. U kunt altijd bij ons binnenlopen, en met een afspraak kunnen wij direct van start.

IK MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u meer weten over de therapieën en huidaandoeningen waarvoor u bij ons terecht kunt? Of wilt u zich direct aanmelden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten.