Telefoon : 010 - 592 51 47  |  E-mail : info@praktijkskinsolution.nl

Microdermabrasie

Altijd dé behandeling die u nodig heeft voor een gladde huid

U wilt een gelijkmatige en gladde huid. Hoe komt u effectief van uw littekens, rimpels, acne en bijvoorbeeld pigmentvlekken af? De diepgaande peeling microdermabrasie van Skin Solution biedt u dé oplossing. De specialistisch therapeuten hebben jarenlange ervaring met deze effectieve therapie. Microdermabrasie is veilig en verbetert de huidstructuur en huidconditie zichtbaar. Zodat u weer stralend door het leven gaat.  

Microdermabrasie: diepgaande peeling

Dode huidcellen verdwijnen, uw huid wordt weer glad en raakt vele malen beter doorbloed. Verstoppingen, oneffenheden en kleurverschillen maken plaats voor nieuwe, gezonde huidcellen. Microdermabrasie is een diepgaande peeling die wordt toegepast met gespecialiseerde apparatuur. Onze getrainde therapeuten en specialisten stellen dat op precies de juiste kracht en stand in, passend bij uw huid en voor het beste resultaat.

Microdermabrasie is effectief tegen deze huidproblemen:

Effectieve behandeling op maat

Wat zijn uw klachten? Welke behandeling heeft uw voorkeur? Tijdens de intake analyseren we uw huid en bespreken we welke behandeling het beste bij u past. Is dat microdermabrasie? Dan overleggen we met u over de aanpak, het aantal behandelingen en of ook de AHA peeling voor u effectief is.

Een regelmatige herhaling van de behandeling is van belang voor optimaal resultaat. In het begin is dit om de 10 tot 15 dagen. Een microdermabrasie bestaat uit maximaal 6 behandelingen. Uw therapeut zal u hierover persoonlijk advies geven.

De eerste 24 uur na de behandeling is uw huid vaak rood. Daarna zal uw huid waarschijnlijk gaan schilferen. De dode huidcellen verdwijnen en er worden nieuwe, gezonde cellen aangemaakt. Om uw huid zo goed mogelijk te beschermen, is het cruciaal om de eerste 3 dagen direct zonlicht op uw huid te vermijden. Om zo goed mogelijk te herstellen, geeft uw therapeut u advies over de juiste huidverzorging.

Video: zo verloopt een microdermabrasie behandeling

In de volgende video wordt gedemonstreerd hoe een microdermabrasie behandeling verloopt.

Skin Solution heeft met alle zorgverzekeraars een contract

Wordt uw therapie vergoed? Als uw klachten medisch gerelateerd zijn, kan het zijn dat uw zorgverzekeraar (een deel van) de behandeling vergoedt vanuit de verzekering. Skin Solution heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract. Vraag bij uw verzekeraar of ook uw behandeling wordt vergoed.

Ik start direct

Hoe sneller u start, hoe eerder u weer een gelijkmatige huid heeft. U kunt altijd bij ons binnenlopen, en met een afspraak kunnen wij direct van start.

IK MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u meer weten over microdermabrasie of zich direct aanmelden? Neem gerust contact op met één van onze therapeuten of specialisten.