Telefoon : 010 - 592 51 47  |  E-mail : info@praktijkskinsolution.nl

Wondzorg

De meest effectieve behandeling en genezing van wonden

U wilt dat uw wond zo goed mogelijk geneest en effectief wordt behandeld. Welke therapie is effectief? De therapeuten van Skin Solution zijn gespecialiseerd in de meest effectieve wondzorg, ook aan huis als dat nodig is. We zorgen ervoor dat de therapie u zo min mogelijk belast. Onze wondzorg is afgestemd op uw wensen, voor het beste resultaat: een wond die genezen is. 

Wondzorg voor snel resultaat

Wij zorgen ervoor dat uw wond zo goed mogelijk wordt behandeld. Wat is de klacht? Op welke manier kunnen we u het beste helpen? Tijdens de intake onderzoeken we uw wond en bespreken we welke wondzorg behandeling het best bij u past. Daarnaast leggen wij uw persoonlijk wond dossier aan. Daarin houden wij gedurende het behandeltraject de wondgenezing bij.

Onze gespecialiseerde therapeuten behandelen de volgende wonden:

  • Acute wonden / wonden na een trauma
  • Chronische wonden
  • Open been (ulcus cruris)
  • Decubitus
  • Wonden als gevolg van een operatie (post operatieve wonden)

Wij verzorgen uw wonden met de groots mogelijke aandacht en precisie. De therapeuten van Skin Solution hebben hier jarenlange ervaring in en werken hiervoor met de beste behandelmethoden en producten. Zo wordt uw wond het beste behandeld en geneest u het snelst. Bovendien bieden onze therapeuten ook manuele lymfedrainage en kunnen zij zwachtelen en eventueel een steunkous aanmeten. Bij Skin Solution kunt u terecht voor al uw specialistische huidzorg.

 

 

Foto 26-06-17 14 50 55

Voor en na. ( patiënt heeft toestemming gegeven voor het plaatsten van de foto’s)

Foto 14-12-18 10 16 12

 

been

 

Extra: advies voor zelfzorg

Wat kunt u zelf doen voor een zo goed mogelijk resultaat van de wondbehandeling? Uw huidtherapeut vertelt erover tijdens de therapie. Afgestemd op uw wensen en altijd binnen uw mogelijkheden.

Skin Solution heeft met alle zorgverzekeraars een contract

Wordt uw behandeling vergoed? Het kan zijn dat uw zorgverzekeraar (een deel van) de behandeling vergoedt vanuit de verzekering. Skin Solution heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract. Vraag bij uw verzekeraar of ook uw behandeling wordt vergoed.

Ik start direct

Hoe sneller u start, hoe eerder u weer een gezonde huid heeft. U kunt altijd bij ons binnenlopen, en met een afspraak kunnen wij direct van start.

IK MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u meer weten over wondzorg of zich direct aanmelden? Neem gerust contact op met één van onze therapeuten.